City Hybride fiets

Een city hybride fiets (of stadsfiets) combineert de sportiviteit van een toerfiets met de degelijkheid van een normale fiets. Deze city bikes zijn ideaal voor recreatieve fietstochten en dagelijks woon/werkverkeer per fiets. Hybride fietsen zijn comfortabel en stevig en beschikken over meerdere versnellingen. Ze zijn er in framematen van 46 tot 53 cm voor dames en 47 tot 58 cm voor heren.

Norta

norta_lifestyleCandyAantrekkelijke eigentijds fietsen voor hippe stadsmussen die niet graag stilzitten. Perfect om de stad door te cruisen.

Sparta

spartaFietsen die zowel als stadsfiets als voor langere afstanden gebruikt kunnen worden, dat zijn allround fietsen. Ze worden met name gebruikt om boodschappen mee te doen, naar school te gaan en voor woon- werkverkeer. Kom hier alles te weten over de allround fietsen van Sparta.

Koga

kongaDe ultieme comfortfiets. Luxe uitgevoerd en lichtgewicht met hoogwaardige componenten en een slank uiterlijk. De Prominence is niet alleen comfortabel, maar rijdt ook opvallend soepel. Prachtige combinatie van kwaliteit en klasse.

De trekkingsfietsen alsook de tandem van Koga kunt u hier vinden.

 BNB

BNB heeft een complete collectie fietsen, dit zowel voor de allerkleinsten onder ons als voor diegenen die graag een duwtje in de rug willen. Zij bieden u moderne, trendy, retro en robuuste fietsen aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.