E-bikes (elektrische fietsen)

We hebben een uitgelezen gamma e-bikes van verschillende merken, tevens is onze werkplaats uitgerust met de nodige apparatuur om e-bikes te onderhouden. Dankzij onze jarenlange ervaring met elektrische fietsen kunnen wij u het beste advies geven voor de aanschaf van een e-bike.

Waarom zou ik een elektrische fiets kopen?

  • Je maakt graag (lange) fietstochten maar je conditie is niet meer zoals tien jaar geleden. Met een e-bike doe je weer mee en houd je fittere fietsers weer bij.
  • Ideaal voor woon/werkverkeer als je meer dan vijf kilometer moet fietsen. Ook op een zomerse dag kom je niet bezweet aan.
  • Als je in heuvelachtig gebied woont en graag veel op de fiets doet.
  • Voor moeders met kinderen. Twee kinderen op de fiets en lekker doorrijden is geen probleem.

E-bikes in ons gamma:

Norta

In het gamma van Norta vinden we de e-bikes met Bosch of met Tranz-X. Verder kan u kiezen uit 10 verschillende kleuren, Nuvinci systeem en riemaandrijving. Voor gedetailleerde informatie over de Norta e-bikes kan u altijd terecht op de website van Norta.

Cannondale

cannonale-ebike

Met maximale toewijding heeft Cannondale gewerkt aan het creëren van de perfecte rijervaring. Het is tijd om deze passie te gebruiken voor een van de belangrijkste oplossingen voor de mobiliteit van morgen.

 

Ghost

Ghost heeft zowel e-bikes met een sportiever design alsook gewone. U hebt er met de batterij op de pakdrager of op het frame. Een goede prijs – kwaliteit verhouding.

Sparta

sparta-ionSparta heeft verschillende systemen die hun eigen eigenschappen hebben. Ieder systeem heeft specifieke rijeigenschappen. Welke elektrische fiets het beste bij u past is dus van uw persoonlijke wensen afhankelijk.

 

Koga

Koga-E-Active_perspectiveVederlicht en zorgeloos fietsplezier, zelfs met tegenwind of heuvel op. Dat is het genot van elektrisch fietsen op een KOGA E-bike met trapondersteuning. Technisch superieur door voortdurende innovaties in combinatie met een oogstrelend design. Een KOGA elektrische fiets is een keuze voor klasse!