Kinderfietsen

Ben je op zoek naar een leuke en veilige kinderfiets? Dan dan ben je aan het juiste adres! Kwaliteit en veiligheid komen op de eerste plaats bij Hendrickx Fietsen. Van 2 jaar tot 12 jaar, voor iedereen een gepaste fiets! Kinderfietsen met een kwaliteitsframe, stevige wielen, veilige remmen en eventueel met versnellingen. Voor de allerkleinsten moet kwaliteit, veiligheid garanderen.

In ons gamma vindt u fietsen van volgende leveranciers :

Bulls

De variaties van de Tokee zijn zo veelvuldig als ze maar kunnen zijn. Er bestaat bijna elke framehoogte tussen 12 en 24”. 12, 16 en 18” komen in de standaarduitvoering met enkel één speed, maar bij de 18” biedt BULLS de optie van een 2-speed automatiek, die bij een vooraf ingestelde snelheid automatisch in de tweede speed schakelt. Een super feature, omdat het voor kinderen vaak niet gemakkelijk is om te beslissen welke speed juist ideaal is. De 20 en 24” versies hebben een 18-speed derailleur en zijn in de straatuitvoering met licht en spatborden uitgerust. Men kan een 3-speed naafversnelling afzonderlijk krijgen.

Norta

Of je nu een meisje of een jongen bent. Bij ons ben jij altijd de coolste kid uit de buurt. Scheur door de straten op een Boys Force of fiets als een prinses op de Girls Flair. Met een fiets van Norta kom je altijd veilig en nooit te laat op school aan. Topkwaliteit, ook voor kinderen!

Bike fun

PAPILLONBLAUW-GROOT(Als je op de link klikt even fietsen aanduiden en dan de subcategorie kinderfiets.)

Bike Fun Kids is het toonaangevende merk voor kinderfietsen in de Benelux. Kwaliteit en veiligheid komen op de eerste plaats. Alle modellen zijn ontworpen met aandacht voor de specifieke noden van kinderen. Oog voor detail gaat hand in hand met een leuk design voor kids. Kinderen helpen zelf mee de leukste ontwerpen samen te stellen!

Frera

Het Italiaanse Frera bouwt sinds 1905 fietsen. Vandaag heeft Frera de geest van innovatie die hen ooit groot maakte teruggevonden. Technologie en Italiaans design zorgen voor unieke fietsen.