Racefietsen

U bent een racer in hart en nieren? Voor de racefiets hobbyist of voor de racefiets-professional hebben we een breed gamma racefietsen.

Cannondale

racefiets Cannondale hero-supersixPure volbloed racemachines. Onze racefietsen uit de Elite-serie zijn ontworpen voor maximale efficiëntie. Met een focus op extreem laag gewicht, uitgebalanceerde stijfheid, agressieve rijhouding en de legendarische stuureigenschappen van een Cannondale, is onze Elite-serie ontworpen om jou als eerste over de finishlijn te krijgen.

 

Ghost

Ghost bouwt al meer dan 20 jaar fietsen. Maar wat maakt hun fietsen anders dan andere? Elk van hun fietsen heeft zijn eigen kenmerkende karakter. Er zijn allerlei subtiele verschillen tussen een vriendelijke instapfiets en een agressieve mountainbike. Die zijn alleen maar te meten in hoeken, millimeters en veerweg. De ontwikkelaars van Ghost zijn ervaren fietsers uit verschillende disciplines, waardoor elke fiets een onmiskenbare handtekening draagt. Wat de fietsen van Ghost onderscheidt van andere is dat ze gepassioneerd bouwen aan fietsen met karakter, niet aan saaie fietsen die je overal ziet.

Bulls

bulls-night-hawkVele kleine details en het gebruik van een andere framebouw hebben het ons mogelijk gemaakt om de Night Hawk ook 2013 verder te verbeteren. Lichter, stijver en comfortabeler was het ambitieuze doel bij de nieuwe ontwikkeling van ons succesmodel. Daartoe werd de framedriehoek voor het eerst volgens het Monocoque proces vervaardigd. Naast het feit dat de verbindingen tussen de buizen sterker zijn in vergelijking met Tube-to-Tube bouw en daardoor het frame stijver wordt, kan de onderbuis met deze techniek zo ontworpen worden dat het dynamische krachten beter opneemt, een meer efficiënte aandrijving mogelijk maakt en zorgt voor preciezer sturen.

Olympia

Under construction!

CKT

CTKCKT is een familiebedrijf dat al sinds het begin van de jaren negentig actief is in de Taiwanese fietsindustrie en dat sinds 2001 frames in koolstofvezel maakt. Kuang-Tsan Chiang, de president van CKT, is één van ‘’s werelds beste ontwerpers van koolstofvezelfietsen. Zijn frames hebben in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd door hun betrouwbaarheid en uniek design

Colnago

colnagoWelkom bij een nieuw tijd­perk van hoge presta­tie weg­fi­et­srem­men, de Colnago C59 Disc. Colnago hebben een moedige stap naar de toekomst van wegfiets-evolutie genomen met de intro­duc­tie van de C59 Disc. Met volledige hydraulis­che voor en achter schi­jfrem­men is deze ingesteld om een geheel nieuw niveau van presta­tie en vei­ligheid te bren­gen aan de Colnago weg­fi­et­slijn. Het frame en de vork zijn ook volledig com­pat­i­bel met stan­daard PM remklauwen.