fietsonderdelen fietsaccessoires fietskleding

Fietskleding

Bij zowel het wielrennen als bij mountain biking als bij het gewone dagelijks gebruik is de belangrijkste uitrusting een kwalitatieve fiets. Ook je fietsuitrusting dient bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en parcours. Belangrijk is dat fietskledij comfortabel zit, je beschermt en goed isoleert tegen regen en wind tijdens de koudere maanden.

Bij Hendrickx fietsen vind je kledij van de hoogste kwaliteit. Hendrickx Fietsen helpt je verder met het uitzoeken van de juiste uitrusting die beantwoordt aan jouw wensen. Zo kan je met de ideale uitrusting en kledij het parcours op en genieten van de perfecte rit.

Fietsonderdelen

fietsonderdelenWielen, zadels, zadelpennen, bagagedragers vind je bij Hendrickx Fietsen. Alle onderhoud aan je fiets kan bij ons gebeuren. Sleutel je liever zelf en heb je enkel het juiste onderdeel nodig? Geen probleem. Wij hebben een grote voorraad aan onderdelen.

Fietsaccessoires

fietsaccessoiresNaast het ruime assortiment kwalitatieve fietsen hebben we ondertussen ook een heleboel trendy fietsaccessoires in onze winkel. Op zoek naar een originele fietstas of -helm ? Wij hebben de leukste modelletjes voor u uitgezocht. Kom een kijkje nemen in onze winkel om ons uitgebreid gamma te bekijken.