Fietsaccessoires

Naast het ruime assortiment kwalitatieve fietsen hebben we ondertussen ook een heleboel trendy fietsaccessoires in onze winkel. Op zoek naar een originele fietstas of -helm ? Wij hebben de leukste modelletjes voor u uitgezocht. Kom een kijkje nemen in onze winkel om ons uitgebreid gamma te bekijken.

Volgende merken zitten in ons gamma:

Ortlieb

Gespecialiseerd in waterdichte fietstassen met een hip en eigentijds uiterlijk. Zij bieden een garantie van 5 jaar en wordt gefabriceerd in Duitsland.

Basil

Begin jaren zeventig is voormalig eigenaar Nico van Balveren, destijds nog rijwieldetaillist, gestart met de ontwikkeling en productie van de verschillende modellen fietsmanden. Nico zijn vader én opa waren beiden overigens ook al rijwielhandelaar. In 1976 heeft Nico ‘N. van Balveren Riet Import-Export’ opgericht. De naam van het bedrijf is na enkele jaren gewijzigd in de merknaam Basil. Het woord ‘Basil’ is een samentrekking van ‘van Balveren’ en ‘Silvolde’ (Silvolde is de oorsponkelijke vestigingsplaats). Sinds 2001 is het bedrijf overgenomen door Marthijn van Balveren, zoon van Nico.

BBB

Accessoires zijn niet absoluut noodzakelijk om een rit te maken, maar maken het fietsen nog prettiger en gemakkelijker. Of het een pomp is die mooi past in het frame, een betrouwbare fietscomputer om je prestaties bij te kunnen houden of gereedschap om je fiets weer helemaal in orde te maken. Het zijn spullen die jouw leven op de fiets nog aangenamer maken.

Willex

De merknaam Willex staat synoniem voor producten met karakter. Wij ontwikkelen onze producten in de lijn met de belangrijkste kenmerken van onze gebruikers. Sterk, robuust en stoer.

Het bijzondere karakter van onze producten ligt in de afstemming
op het gebruik in de stad en de aansluiting op de unieke wensen
van alle mensen die dagelijks samen met hun fiets onderdeel
uitmaken van het stadse verkeer en het stadse leven.

Cordo

Cordo levert een uitgebreid assortiment aan fietstassen en andere materialen.

Fastrider

Hesling Products B.V. is in 1966 begonnen als familiebedrijf met het produceren van fietstassen en kussentjes voor kerkbanken in een schuur achter een woonhuis in Oss. Later verhuisde het bedrijf naar Berghem waar het in 48 jaar tijd uitgroeide tot het prachtige bedrijf dat het nu is.Hesling Products ontwerpt en produceert haar producten onder de naam FastRider. Sinds vele jaren is FastRider marktleider op het gebied van fietstassen en -manden in de Benelux. Het exporteert naar steeds meer landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, naar Azië en Australië.Op 1 januari 2003 is het bedrijf overgenomen door AGU Holding B.V., bekend van onder andere fiets- en regenkleding. Door deze overname is er een nauwe samenwerking ontstaan tussen de bedrijven Hesling Products B.V. en AGU. Hesling Products B.V. biedt al sinds de jaren ’90 regenkleding aan. Mede door de kennis van AGU op dit gebied is de collectie regenkleding verder ontwikkeld.Twee jaar geleden bracht FastRider een serie innovatieve fietstassen op de markt die met name gericht was op de populaire E-Bikes.

Deze tassen hebben een verstelbaar middenpaneel waardoor ze op vrijwel iedere bagagedrager te bevestigen zijn. Dat deze fietstassen zich hebben bewezen is wel duidelijk.Ook dit jaar zet FastRider weer volop in op de fietstassen die speciaal geschikt zijn voor de E-Bike!

New Looxs

New Looxs bestaat uit een uitgebreid gamma aan fietstassen en fietsmanden. Zowel de klassieke zwarte als hippe en eigentijdse modellen.