ATB Fietsen (Mountainbikes)

Voor Mountainbikes bent u bij Hendrickx Fietsen aan het juiste adres. Een ATB fiets wordt steeds populairder, aangezien de fietsen geschikt zijn voor zowel sportief als recreatief fietsen. Wij voeren diverse merken op het gebied van ATB en helpen u graag een passende fiets te vinden. Neem gerust een kijkje in ons aanbod. Hendrickx Fietsen staat voor goede kwaliteit, uitstekende service en een gunstige prijs.

ATB fietsen zijn van verschillende merken bij ons verkrijgbaar. Laat u door ons goed en vrijblijvend informeren welke fiets goed bij u past!

Ons gamma

Cannondale

Mountainbikes cannondaleOf het nu gaat om de georganiseerde chaos van de Europese Enduro-series, de volgas inspanningen van een Worldcup XC of gewoon de snelle, technische singletrack direct achter de deur van ons hoofdkwartier, het plezier van noppen in de modder geeft ons inspiratie om mountainbikes te maken die perfect zijn voor jouw trails.

Ghost

Under construction!

GT

Mountainbikes GTBuilt to take over the Worlds.   We were the first to build a carbon DH bike, the first to win Worlds on one and, thanks to Ms Atherton’s most recent showing, are still on top. GT delivers when it comes to carbon, and the Fury is no exception. A pioneer in the racing world, we’re championing your next ride.

Bulls

Mountainbikes BullsEdge betekent in het Engels een beslissende voorsprong op de concurrentie nemen, dat was de eis van Team BULLS aan het adres van onze ontwikkelaars voor hun nieuwe werktuig. Met behulp van een uniek carbon frame, een speciaal voor de 29’er ontwikkelde kinematica en de ervaringen van de profs van Team BULLS is het onze ingenieurs gelukt dat voor elkaar te krijgen. Daarbij verenigt de Wild Edge met een gewicht van ongeveer 10 kg dankzij het innovatieve veersysteem alle voordelen van een hardtail in een rasechte racefully.

Koga

Mountainbikes KogaDe “red dot award: product design 2013” is toegekend aan de KOGA X29-Runner. De 37 leden van de internationale jury waren onder de indruk van de innovatieve kracht van het ontwerp van deze bijzondere mountainbike en beloonde dit met deze internationaal erkende designprijs. De jury ontving dit jaar maar liefst 4.662 producten ter beoordeling in 19 verschillende categorieën. De KOGA X29-Runner was de grote winnaar in de categorie “Leisure/Outdoor”.