ATB Fietsen (Mountainbikes)

Voor Mountainbikes bent u bij Hendrickx Fietsen aan het juiste adres. Een ATB fiets wordt steeds populairder, aangezien de fietsen geschikt zijn voor zowel sportief als recreatief fietsen. Wij voeren diverse merken op het gebied van ATB en helpen u graag een passende fiets te vinden. Neem gerust een kijkje in ons aanbod. Hendrickx Fietsen staat voor goede kwaliteit, uitstekende service en een gunstige prijs.

ATB fietsen zijn van verschillende merken bij ons verkrijgbaar. Laat u door ons goed en vrijblijvend informeren welke fiets goed bij u past!

Ons gamma

Cannondale

Mountainbikes cannondaleOf het nu gaat om de georganiseerde chaos van de Europese Enduro-series, de volgas inspanningen van een Worldcup XC of gewoon de snelle, technische singletrack direct achter de deur van ons hoofdkwartier, het plezier van noppen in de modder geeft ons inspiratie om mountainbikes te maken die perfect zijn voor jouw trails.

Ghost

Ghost bouwt al 20 jaar fietsen. Wat maakt Ghost zo anders dan de anderen? Elk van hun fietsen hebben hun eigen specifieke karakter. In het aanbod vindt je fietsen voor beginners alsook de luxueuzere. De ontwikkelaars bij Ghost zijn ervaren fietsers van elke discipline, wat betekend dat elke fiets zijn onmiskenbare kenmerken heeft. Dus hun fietsen zijn anders doordat zij hun passie leggen in het produceren van fietsen met karakter.

Achter elke fiets zit een uitgebreide uitwerkingsproces. Zij werken soms maanden aan de afstelling van het kleinste detail, totdat het is zoals zij willen. Het fundament voor de vormgeving, de functionaliteit en de talloze functies is het ontwikkelingsproces. Dit is ook de fase waarin oplossingen worden bedacht voor alle aspecten van onze collectie, zoals de ontkoppelde rembevestiging en het idee voor het platform.

Kwaliteit is voor Ghost van groot belang. Het is dan ook voordelig dat ze hun eigen framefabriek hebben, zo kunnen ze snel en eenvoudig aanpassingen doorvoeren.

Het motto van Ghost slaat niet alleen op het streven naar “typisch Duitse” precisie en technische perfectie, het hoort ook bij de identiteit en de doelen die ze stellen om het allerbeste te maken. Ghost wint vaak ontwerpprijzen, staan vaak op het podium en scoren goed in producttesten.

Olympia

Olympia is een internationale naam, bekroond vanwege zijn ontwerp en geprezen om zijn geavanceerde frametechnologie en voortdurende innovatieve en ingenieuze oplossingen.

 

Bulls

Mountainbikes BullsEdge betekent in het Engels een beslissende voorsprong op de concurrentie nemen, dat was de eis van Team BULLS aan het adres van onze ontwikkelaars voor hun nieuwe werktuig. Met behulp van een uniek carbon frame, een speciaal voor de 29’er ontwikkelde kinematica en de ervaringen van de profs van Team BULLS is het onze ingenieurs gelukt dat voor elkaar te krijgen. Daarbij verenigt de Wild Edge met een gewicht van ongeveer 10 kg dankzij het innovatieve veersysteem alle voordelen van een hardtail in een rasechte racefully.

Koga

Mountainbikes KogaDe “red dot award: product design 2013” is toegekend aan de KOGA X29-Runner. De 37 leden van de internationale jury waren onder de indruk van de innovatieve kracht van het ontwerp van deze bijzondere mountainbike en beloonde dit met deze internationaal erkende designprijs. De jury ontving dit jaar maar liefst 4.662 producten ter beoordeling in 19 verschillende categorieën. De KOGA X29-Runner was de grote winnaar in de categorie “Leisure/Outdoor”.