Steeds meer mensen nemen de fiets om naar het werk te gaan en ook hier willen wij u helpen. Wij bieden fietsleasingen aan via B2Bike, Cyclis, KBC, Lease a Bike, VDW Lease, o2o en Joule. Via 1 van deze leasingsmaatschappijen kunnen werknemers een fiets leasen op (meestal) 36 maanden waardoor de kosten worden gespreid. In het leasingsplan zit een omniumfietsverzekering en een onderhoudsplan. U kan ook kiezen om accessoires (fietstassen, helmen,…) in de leasing te laten opnemen.

Wanneer u via ons een fiets wil leasen zorgen wij voor het begeleiden van de werknemer bij het kiezen van een gepaste fiets en accessoires, het maken van een leaseberekening, het onderhouden en herstellen van de fiets.

Fietsleasingen hebben vele voordelen voor werknemer als werkgever. Mensen gebruiken meer en meer de fiets voor woon-werkverkeer. Dit om tijd te besparen, fitter te blijven, … Als werkgever kan u dit stimuleren bij uw werknemers. Enkele voordelen voor bedrijven om hun werknemers over de streep te trekken zijn:

  • Vrijstelling fietsvergoeding tot 0,23 cent/km
  • Geen voordeel alle aard op een bedrijfsfiets (bij gebruik voor woon-werkverkeer)
  • Kosten om woon-werkverkeer met de fiets aan te moedigen zijn 120% fiscaal aftrekbaar (o.a. onderhouden en herstellen van de bedrijfsfietsen, kosten voor fietsenstallingen, kleedruimtes,…)
  • Cumulatie met bedrijfswagen mogelijk.

Bent u geïnteresseerd als werkgever om fietsen te leasen of als werknemer in het leasen van een fiets? Kom gerust langs in de winkel, wij helpen u graag verder!